top of page
Search
  • Sanna Majander

Hyvinvoiva lantionpohja työpaja

Hyvinvoiva lantionpohja -työpaja saa nyt toivottua jatkoa, kun äitiysliikuntavalmentaja Rea Jääskeläinen tulee Huiliin taas 13.5. klo 10-12. Työpajassa tutustutaan lantionpohjan toimintaan, opitaan tunnistamaan lantionpohjan lihakset ja tehdään vahvistavia sekä rentoutusharjoituksia. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.


Lantionpohjan treeni on tärkeää kaikille naisille iästä riippumatta. Lihasryhmä kannattelee tärkeitä sisäelimiämme, vakauttaa lantiota vaikuttaen näin jopa selän hyvinvointiin, ehkäisee virtsankarkailua sekä vaikuttaa seksuaalielämään ja nautinnon kokemiseen - ja antamiseen! Tuoreille äideille oikeanlainen kuntoutus ja oikeassa järjestyksessä on valtavan tärkeää. Viimeksi saimme kuulla nuorilta äideiltä että vielä tänäkin päivänä neuvolan ohjeet lantionpohjan kuntouttamiseen ovat ylimalkaisia tai puutteellisia.


Ensimmäisessä työpajassa saimme valtavasti teoriatietoa ja harjoituksia myös kotiläksyksi. Tällä kertaa keskitymme enemmän harjoitteluun. Ei haittaa vaikka eka työpaja jäi sinulta väliin, voit mainiosti hypätä mukaan tähän työpajan kakkososaan. Työpajan ohjaa hyvinvointivalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja, äitiysliikuntavalmentaja ja Personal Trainer Rea Jääskeläinen.


Työpajan hinta 30 € / 3 ruksia / 20 € jäsenet. Voit maksaa liikuntaeduilla, kortilla tai käteisellä.


Tervetuloa voimaantumaan Huiliin siskot!
Comentários


bottom of page