top of page
Search
  • Sanna Majander

Kässärikurssi

Marraskuun kolmena lauantaina 5.-19.11. klo 10-11.15 treenataan ylösalaisin olemista! Et tarvitse mitään ennakkotaitoja, kurssilla edetään askel askeleelta ja vahvistetaan kehoa ja parannetaan liikkuvuutta kohti inversioiden ihmeellistä maailmaa. Kaikki harjoitukset voi tehdä oman taitotason ja kunnon mukaisesti.


Kurssilla näkökulma on akrobatiassa, mutta joogan vinkkelistä inversio stimuloi sisäelinten toimintaa, vahvistaa hermostoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Joogassa ylösalaisin asennot, kuten Salamba Sarvangasana l. hartiaseisonta ja Viparita Karani l. vesiputousasento ovat nuoruudenlähteitä, joista nautitaan niin yin joogassa kuin astangatunneillakin.


Kurssin ohjaajana toimii Damián Santibáñez. Damián on kotoisin Chilestä ja on opiskellut sirkustaidetta eri kouluissa ympäri Eurooppaa. Damián valmistui Tukholman tanssi- ja sirkusyliopistosta vuonna 2018 pääaineenaan käsilläseisonta.

Kurssin hinta 55 €/50 € (Huilin kk-jäsenet) /45 € (lapset alle 16 v.) Voit maksaa kurssin käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla. Kurssi sopii mainiosti esim. aikuisen ja lapsen yhteiseksi tekemiseksi.


Esteen yllättäessä peruutathan kurssin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa, jonka jälkeen veloitetaan koko kurssin hinta. Voit tässä tapauksessa antaa paikkasi ystävällesi.


Varaa paikkasi osoitteessa lokakuun loppuun mennessä varaaheti.fi/joogasalihuili.


Tervetuloa katsomaan maailmaa ihan uudesta vinkkelistä!


Commentaires


bottom of page