top of page
Search
  • Sanna Majander

Kesäretriitti Kunnalassa

Updated: Jun 16, 2022
Ottaisitko itsellesi pienen irtioton heinäkuussa? Tervetuloa viettämään minilomaa joogan, meditaation ja hemmotteluhoitojen parissa idylliselle Kunnalan tilalle Kouvolan Sippolaan!

Viikonloppuun sisältyy dynaamista ja yin joogaa, metsämeditaatio sekä äänimaljarentoutusta ja akupunktiota.


Ohjelma on suunniteltu väljäksi, jotta voit pulahtaa lammessa tai rauhoittua Kunnalan upeassa puutarhassa hortoillen. Halutessasi voit varata lisähintaan intialaista päähierontaa tai akupunktiota tauoille tuntien välissä. Kunnalan emäntä Kirsti valmistaa meille terveellistä kasvisruokaa, jonka ainekset hän hakee suoraan puutarhasta. Lauantain saunaillassa on tarjolla salaatteja ja sämpylöitä, mutta voit ottaa myös omia juomia ja grillattavaa mukaan.


Ota mukaan oma joogamattosi. Joogaamme mahdollisimman paljon ulkona - metsämeditaatioon pääsemme traktorikyydillä! Jos kesäsää temppuilee, siirrymme joogaamaan Kunnalan navetanvintille. Tunnit ohjaa Huilin Sanna. Mukana on koko viikonlopun akupunktiohoitaja Ulla Suurinkeroinen.


Tilalla on mökki- ja aittamajoitusta, sekä upeat puitteet telttailuun esimerkiksi karppilammen rannalla. Varaa majoitus suoraan Kirstiltä: p. 040 063 4644, jotta saat haluamasi majoituksen.


Retriitin hinta 160 € (Huilin kk-jäsenet 144 €) + majoitus 25 €. Ilmoittautuminen on sitova. Retriitti maksetaan kolme viikkoa ennen tapahtumaa, maksulla varmistat paikkasi. Maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Jos et pääsekään paikalle, voit mainiosti siirtää osallistumisen ystävällesi. Kysy myös mahdollisuutta osallistua vain toiseen päivään!


Voit maksaa joogatuntien osuuden eli puolet retriitin hinnasta liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak).


ALUSTAVA AIKATAULU


la 9.7.

klo 14 saapuminen ja majoittuminen

klo 15 Yin& Yang 60 min

välipala & tauko

klo 18 metsämeditaatio

klo 19 illanvietto rantasaunalla


su 10.7.

klo 8.00 yang + kehomeditaatio 60 min

klo 9.15 aamiainen

tauko

klo 11 yin jooga 60 min

klo 12.30 lounas

klo 14 sointukylpy ja akupunktio 45 min

klo 15 päiväkahvit ja kotiinpaluu


Kysy lisää retriitistä ja ilmoittaudu Sannalle: sanna@joogasalihuili.fi tai whatsapp 050 3214 922. Kerrothan heti ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.


HUOM! Päiväretriittiä vietetään Kunnalassa 20.8., pistä päivä jo kalenteriin! Tästä lisätietoja myöhemmin.


Olet lämpöisesti tervetullut nauttimaan kesästä, joogasta, hyvästä olosta ja yhdessäolosta Sippolaan!
Nähdään Kunnalassa!

Commentaires


bottom of page