top of page
Search
  • Sanna Majander

Luonto viisaaks, terveeks tekeeūüĆŅHeinäkuun maadoittavin retriitti vietetään Kouvolan Sippolassa, suloisella Kunnalan tilalla 19.-21.7. Viikonlopuksi käperrytään oman itsen ympärille ja suljetaan ulkomaailma pois. Retriitti ammentaa luonnon parantavista vaikutuksista, pohjolan viisausperinteestä ja naiseuden väkevästä voimasta. Retriitillä on mahdollisuus osallistua juuri sen verran kuin haluaa, ottaa päiväunet, haahuilla Kirstin ällistyttävässä puutarhassa, uida karppilammessa tai kirjoittaa päiväkirjaa. Ohjelma on suunniteltu väljäksi.


Joogan lisäksi retriitillä tehdään käsillä: voit ottaa mukaan oman neule- tai virkkaustyösi vapaa-aikaa varten. Käsityöt ovat parasta mindfulnessia, joten viikonloppuna hiljennymme yhteiseen neulemeditaatioon.


Viikonloppu sisältää maadoittavaa yiniä, väkevää flowta ja ennen kaikkea luonnollista, omaa sisäistä viisautta korostavaa asanaa. Tunteja ohjaavat Sanna, Maarit ja Anni.


Lauantain saunaillassa meitä hoitaa pohjoisen perinteeseen ja parantamiseen erikoistunut yrttitietäjä Kiia Kakko. Parantavaan jalkakylpyseremoniaan yhdistyy hoitava rummutus. Kiia myös kertoo yrttien hoitavista vaikutuksista ja niiden käytöstä ja keräämisesta. Kiialla on Elimäellä vanha sauna, jossa hän saunottaa ja järjestää mm. kylpyseremonioita ja itkupiirejä.
Viikonloppuna meillä on myös paikalla kuppari Jonna Kuunkukka. Kuppaus on ikivanha kansanparannusmuoto, energeettinen ja kehoa tasapainoittava hoito, jolla voidaan vaikuttaa kehon oman itseparantavan voiman aktivoitumiseen mm. erilaisissa henkisissä ja kehollisissa kiputiloissa sekä ylikuormituksessa, hormonaalisissa epätasapainotiloissa, veren/nesteenkierron häiriöissä, korkean verenpaineen ongelmissa, migreenissä, astmassa ym. Kuppauksessa kehosta poistuu "paha veri", eli erilaisia ylimääräisiä vereen sitoutuneita haitallisia aineita, ja samalla olemus kevenee ja rentoutuu, mieli ja keho elävöityvät. Kuppauksen jälkeen saat aloittaa uuden ihanan aikakautesi täydessä uudessa voimassasi!


Kysy lisää kuppauksesta Jonnalta ja varaa aikasi. Kuppauksen hinta maksetaan erikseen Jonnalle ja se riippuu osallistujamäärästä joten ota ensin yhteyttä Jonnaan.


Retriitin hinta on 250 ‚ā¨ / 220 ‚ā¨ Huilin kk-j√§senet. Jos sulla on k√§yt√∂ss√§ liikuntaetuja, voit k√§ytt√§√§ niit√§ joogaosuuden maksamiseen. Ota yhteytt√§ niin saat ohjeet maksusta.


Peruutusehdot:

Retriitti maksetaan laskulla viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen maksua ei palauteta, ellei tilallesi löydy toista osallistujaa. Tarkista matkavakuutuksesi sairastumisen varalta. Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.


Varaa paikkasi kesän ihanimmalle minilomalle viestillä tai varausjärjestelmässä (linkki alla). Kunnalassa on edullista mökki- ja aittamajoitusta, varaa majoitus suoraan Kirstiltä jotta saat haluamasi yösijan. Majoitus maksetaan Kirstille paikanpäällä.


Ota mukaan oma joogamatto, viltti, uikkarit ja pyyhe sekä paljon mukavaa vaatetta. Joogaamme mahdollisuuksien mukaan ulkona. Voit ottaa mukaan saunajuomia ja pientä välipalaa. Hedelmiä ja pientä purtavaa on tarjolla koko ajan.


Ruoka-aineallergioista voit laittaa viestiä Sannalle. Kirsti valmistaa ruuat niistä aineksista, joita puutarhassa heinäkuussa kasvaa, joten ruoka on lähellä tuotettua ja taatusti tuoretta. Ruoka valmistetaan laktoosittomana ja kasvisvaihtoehto on tarjolla.


Kysy retriitistä Sannalta: 050 3214 922 tai sanna@joogasalihuili

kuppauksesta Jonnalta: 044 5180 815

majoituksesta Kirstiltä: 040 0634 644


Tervetuloa luomaan nahkasi, maadoittumaan ja löytämään sun omat juuret Kunnalassa.
Comments


bottom of page