top of page
Search
  • Sanna Majander

Metsäsointukylpy

Updated: May 2, 2023

Tiesitkö, että jo metsäilman hengittäminen hoitaa hermostoa, laskee sykettä ja verenpainetta sekä vahvistaa vastustuskykyä? Kevätkesän herkku on syvärentouttava ja akut lataava hoitavien sointujen ja metsän yhdistelmä! Kesän ensimmäinen Metsäsointukylpy tapahtuu Sippolan kauniilla Kokkokalliolla 17.5. klo 18-19.15. Aloitamme hiljaisella kävelymeditaatiolla, ja siirrymme polkua pitkin ylös kalliolle. Kävelyä kertyy n. 15 minuuttia suuntaansa.


Kokkokallion korkeimmalla kohdalla siintää puiden välistä Orijärvi. Terapeuttisten soitinten ääniin yhdistyy keväinen linnunlaulujen konsertti. Halusin viedä sointukylvyn itselleni tuttuihin ja rakkaisiin maastoihin - näillä poluilla tallaamme joogakoiran kanssa päivittäin. Olen jo pitkään halunnut yhdistää hoitavat äänet, joogan ja metsäluonnon hyvinvointivaikutukset.

Suositaan mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä tapahtumaan. Kokoonnumme Sennentien ja Silmuntien risteyksessä, ns. liiterin kulmalla klo 18. Pois lähtiessä voit halutessasi pulahtaa Orijärveen Silmuntien laiturilta.Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua pian. Pukeudu sään mukaisesti, ota mukaan alusta, viltti ja vaikkapa makuupussi halutessasi. Jos sää on ihan mahdoton, siirretään tapahtumaa viikolla eteenpäin.Ilmoittaudu Huilin varausjärjestelmässä varaaheti.fi/joogasalihuili kohdasta Tunnit. Sateen sattuessa saat peruutusilmoituksen järjestelmän kautta.


Hinta 17€/15€/2 merkintää Huilin sarjakortista. Maksuvälineenä käy liikuntaedut, kortti tai tasaraha.


Nähdään Sippolassa!

Sanna

Comentários


bottom of page