top of page
Search
  • Sanna Majander

Naistenpäivän ilta Huilissa


äänimaljahoito sointukylpy


Naistenpäivän iltana 8.3. Huilissa nautitaan hemmotteluhoidosta, jossa yhdistyy akupunktio ja äänimaljarentoutus. Akupunktiohoitaja Ulla Suurinkeroinen tulee asettelemaan halukkaille rentoutusneulat, jonka jälkeen kääriydymme huopien alle nauttimaan Sari Tiitisen sointukylvystä.


Ulla on mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajan työnsä ohella opiskellut akupunktiota 3,5 vuotta. Ullaa motivoi auttamisen halu, ja häntä kiehtoo vuosituhansia vanhan menetelmän vaikutukset kehoon ja mieleen. Akupunktiohoito on rentouttava, mutta sillä voidaan myös hoitaa erilaisia vaivoja.


Äänimaljahoitaja Sari Tiitinen on jo monille Huilin asiakkaille tuttu. Gongin, koshien ja tiibetiläisten äänimaljojen hoitavat soinnut ja värähtelyt hoitavat kehoa solutasolla asti. Hoidon teho perustuu kehon nesteiden värähtelyyn. Sanotaan, että äänimaljahoito saa sielun soimaan.


Tervetuloa nauttimaan Huiliin siskot! Tapahtuman hinta 24 € / 3 merkintää 10-kortista / 20 € kuukausijäsenet. Varaa paikkasi Huilin varausjärjestelmästä.
Comments


bottom of page