top of page
Search
  • Sanna Majander

Palautumisen päiväretriitti

Elokuun 20. päivä päästetään irti kiireistä ja pyhitetään päivä levolle, palautumiselle ja hengittämiselle Kunnalan tilalla Kouvolan Sippolassa. Tämä lauantai vietetään lempeän joogan ja hoitavan hengityksen parissa. Retriitillä painotus on hermostoa hellivässä joogassa, ja päivä sopii mainiosti lomakauden päättämiseen dynaamisen, yang -energian täyttämän kesäkauden jälkeen.Päivä sisältää

- lempeän avaavan yin jooga -harjoituksen

- kehon omat voimavarat palauttavaa restoratiivista joogaa eteerisillä öljyillä (halutessasi) maustettuna

- hengitysharjoituksia vireystilan säätelyn tueksi

- Kunnalan emännän Kirstin hyvää tekevää kasvisruokaa omasta puutarhasta

- kaakaoseremonian elävällä rumpumusiikilla

- iltauinnin ja -saunan, jossa kaikki halukkaat voivat käyttää eteerisiä öljyjä hiusten ja ihonhoitoon


Eteeriset öljyt ovat yleensä hyvin siedettyjä, eikä tuoksu iholla käytettynä juuri leviä ympäristöön. Eli voit huoletta osallistua retriitille vaikka muutoin olisitkin herkkä tuoksuille. Joogaamme väljästi ja mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Kaakaoseremonialla juhlistetaan kaakaon parantavia voimia. Kaakao edistää palautumista ja luovuutta, läsnäoloa ja iloa. Sen sanotaan syventävän yhteyttä itseesi ja muihin. Seremoniassa osanottajat istuvat ringissä, ja kaakaon nauttimista säestää rummutus. Tämän jälkeen hiljennytään meditoimaan yhdessä.


Mesoamerikkalaisissa kulttuureissa pidetään kaakaota pyhänä, "jumalten ruokana." Sen parantavat voimat tunnettiin jo kauan ennenkuin superfoodin käsite syntyi. Kaakaoseremonian merkitys on luoda selkeyttä, tukea itsetutkiskelua ja tuoda rakkautta elämään, jotta voit elää elämääsi antaumuksella!


Retriitin hinta on 92 € / 82 € kk-jäsenet. Osan retriitin hinnasta voi maksaa liikuntaeduilla. Päivän alustava aikataulu on klo 11-19. Ilmoittaudu meiliin sanna@joogasalihuili.fi. Ilmoittautuminen on sitova, ja maksamalla paikkasi 2 viikkoa ennen retriittiä varmistat paikkasi. Tämän jälkeen paikan voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai voit myös luovuttaa paikkasi ystävällesi. Retriitin sisältö ja toteutuminen on sidoksissa osallistujamäärään, joten kiitos kun ilmoittaudut vain jos tiedät pääseväsi mukaan.


Tervetuloa loppukesän hellivälle retriitille idylliseen Kunnalaan!

bottom of page