top of page
Search
  • Sanna Majander

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä

Updated: Aug 22, 2023


Huilin lukkarissa korostuvat syyskaudella ryhmät. Ryhmät tuovat jatkuvuutta ja rutiinia harjoitteluun, ja niitä on kovasti toivottu.


"Eikö tää vois tällä porukalla jatkua" "Tulee ikävä tätä ryhmää"


Ryhmän energia kannattelee ja syventää myös omaa harjoitusta. Patanjalin Jooga sutrissa sanotaan: "Harjoittele, ja tee se yhdessä toisten kanssa." Tästä syystä usein kuulee, että harjoitus ei tunnu samalta kotona. Peilisolujen avulla muiden läsnäolo vaikuttaa harjoitukseemme. Peilisolut ovat hermosoluja, jotka reagoivat liikkeisiin, ääniin, ilmeisiin ja eleisiin. Niiden tehtävä on jäljitellä sitä, mitä toinen ihminen tai olento tekee ja miltä se tuntuu. Niitä kutsutaankin siksi myös upeasti nimellä empatianeuronit.


Syksy on loistava aika aloittaa uutta, tehdä suunnitelmia, luoda uusia, hyvää oloa tukevia rutiineja. Käy katsomassa lisätietoja ryhmistä Huilin varausjärjestelmästä, kutsuisiko joku seuraavista just sua:

Astangajooga, alkaa 16.8. (Päivi) Kundaliinijooga, alkaa 3.9. (Sini) Joogan alkeet, alkaa 6.9. (Sanna) Traumainformoitu jooga (jatkoryhmä, kysy vapaita paikkoja), alkaa 7.9. (Maarit) Äijäryhmä, alkaa 10.9. (Sanna) Ilmajooga Yang, alkaa 21.9. (Maarit)


Varausjärjestelmässä otsikon Ryhmät alta pääset varaamaan paikkasi. Ensimmäiselle kerralle ilmoittautuminen riittää. Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit mainiosti korvata kerran millä tahansa Huilin viikkotunnilla.


Luodaan syksyllä rutiineja porukassa.Komentarze


bottom of page