top of page
Search
  • Sanna Majander

Jooga ja eteeriset öljytAromajoogassa tuoksuilla tehostetaan harjoituksen vaikutuksia kehossa ja mielessä. Tässä työpajassa 11.6. klo 11-13 tutustutaan eteeristen öljyjen turvalliseen käyttöön myös arjessa ja ihonhoidossa. Miten tuoksuilla voidaan vaikuttaa mielialaan ja energiatasoihin eri vuodenaikoina? Opit sekoittamisen perusteet (juuri-, sydän- ja latvatuoksu).


Lopuksi tehdään kesäinen joogaharjoitus tulielementille. Kiinalaisen elementtiteorian mukaan kesä on aktiivinen, dynaamisen tulielementin aika, ja siihen liittyvä sisäelinpari on sydän ja ohutsuoli. Harjoituksessa huomioidaan ylävartaloa ja avataan sydäntä kohti ihanaa, tulevaa kesää. Joogaharjoitusta tukee oma, kesäinen öljysekoituksesi.


Työpajan hinta 32 € (kk-jäsenet 28 €). Hintaan sisältyy perusöljyyn tekemäsi tuoksusekoitus 10 ml pipettipullossa. Lisämaksusta voit sekoittaa toisenkin öljyn esim. lahjaksi.

Sekoituksiin käytämme Frantsilan 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä ja perusöljyä. Jos olet tuoksuyliherkkä, voi olla että työpaja ei sovi sinulle. Yleensä luonnolliset öljyt ovat kuitenkin hyvin siedettyjä verrattuna keinotekoisiin hajusteisiin. Jos olet raskaana, kysy oman terveydenhoitajasi mielipide eteeristen öljyjen käytöstä odotusaikana.


Paikkoja on rajoitetusti. Kysy lisää työpajasta ja ilmoittaudu sanna@joogasalihuili.fi tai suoraan varausjärjestelmässä varaaheti.fi/joogasalihuili.
Comments


bottom of page