top of page
jooga shakti feminiini.jpg

Shaktitanssi

26.3. klo 10-12.30

Shaktitanssi vie sinut matkalle itseesi, energiaasi ja kehoosi. Shaktitanssissa meditoimme, mantramusiikin soidessa venyttelemme fyysistä kehoamme, avaudumme intuitiollemme, oman kehomme viisaudelle liikuttaa meitä.

 

Alkumeditaatio virittää ryhmän energian, shaktivenytykset pehmeästi avaavat kehoa ja rauhoittavat mielen, rytmilliset harjoitteet nostavat energiaa sekä tietoisuutta, vapaa tanssi vapauttaa, parantaa ja ravistaa ulos vanhaa. Loppurentoutus on tasapainotuksen aika. Lopussa suljemme piirin mantrameditaatiolla.


Työpajan ohjaa joogaopettaja Anna Savinainen.
Hinta 40€ / 4 merkintää sarjakortista / 35€ jäsenet.

 

_edited.jpg

Äijäjooga

Äijien omassa ryhmässä keskitytyään liikkuvuuden lisäämiseen ja stressin lievittämiseen yin joogan keinoin. Saat lisää elastisuutta lihaksistoon ja helppoutta olemiseen. Tule rohkeasti avaamaan kehoa, vapauttamaan jumeja ja toteamaan joogan vaikutukset ryhtiin, selän hyvinvointiin ja unen laatuun.

Yin jooga on hidasta, staattista ja passiivista joogaa, jossa pysähdytään asanoihin kehoa kuunnellen useaksi minuutiksi. Säännöllinen harjoittelu avaa tehokkaasti ryhtiä ja kireyksiä lantiosta, selästä ja hartioista. Kudosten aineenvaihdunta paranee ja palautuminen nopeutuu.

 

Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 19.45-20.50 ja siihen voi hypätä mukaan milloin vain. Kysy lisää! 

Kasvojoogan päiväkurssi

22.4. klo 10-13.30

Kasvojoogan päiväkurssilla opitaan niksit ja luodaan rutiini ilmeen kirkastamiseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Kasvojen hieronta, aktivointi ja rentouttaminen vilkastuttaa veren- ja lymfakiertoa ja luo iholle hehkua joka näkyy samantien!

Itsehoitomenetelmässä hoidetaan kasvojen lisäksi purulihaksia, kaulan ja niskan pehmytkudoksia sekä hartiaseudun kireyksiä.  Päivään sisältyy myös intialaisen päähieronnan otteita.

Pään alueen pehmytkudosten hoitaminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti: kun verenkierron parantuessa lämpö leviää kudoksiin, tukkoisuus, turvotus ja kireydet sulavat ja ilme kirkastuu. Käytämme harjoituksessa Frantsilan perusöljyä ja halutessasi eteerisiä öljyjä tehostamaan harjoituksen vaikutuksia.

Kurssilla tutustutaan kasvojen ilmettä kohottavaan kasvojoogaan, rentouttavaan lymfahierontaan sekä purulihasten hoitoon. Lisäksi tutustutaan Gua Sha -lastan käyttöön luonnonmukaisessa kauneudenhoidossa. Voit halutessasi käyttää omaa Gua Sha lastaa tai lainata/ostaa salilta oman lastan. Saat lisäksi kattavan harjoituskirjan, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua kotona. Puhumme päivän aikana myös ihon kannalta optimaalisesta ruokavaliosta.

 

Lopuksi teemme ylävartaloa hoitavan joogaharjoituksen ja loppurentoutuksen.

 

Lounastauolla nautimme ihoa hoitavaa, antioksidanttirikasta purtavaa ja vihreää teetä.

Kurssin ohjaa Sanna. Päivän hinta 55 € / 45 € jäsenet. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla, käteisellä tai kortilla. 

 

Tulethan ilman meikkiä ja ota mukaan oma, pieni pyyhe. Nähdään kurssilla!

bottom of page