jooga studio kouvola.jpg

Joogan alkeet

11.1.-15.2.-23 keskiviikkoisin klo 18-19.15.

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta? Kokeileminen on pyörinyt mielessäsi ja haluaisit tutustua lajiin muiden vasta-alkajien kanssa?

Saatat ajatella että et ole tarpeeksi notkea, sinun on vaikeaa rentoutua tai joogasaliin astuminen tuntuu ajatuksena vieraalta. Tällä kuuden viikon kurssilla tulet oppimaan, että jooga on kaikkia varten! Tutustut elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi. 

Kurssilla vaalitaan omia yksilöllisiä lähtökohtia ja löydetään jokaiselle turvalliset askelmerkit omalle joogamatkalle. Tärkeää on oppia hiljentämään suorittaja-minä ja oivaltaa, että jooga on paljon muutakin kuin asentoharjoitus.

Kurssilla käydään läpi asana- eli asentoharjoittelun tekniikkaa funktionaalisesti ja opitaan käyttämään hengitystä asanaharjoittelun tukena. Tutustutaan passiiviseen, ryhtiä avaavaan yin joogaan sekä dynaamiseen, hengitystä ja liikettä yhdistävään joogaan. Näin löydät itsellesi sopivan tavan harjoittaa joogaa jatkossa.

Joogaharjoittelu lisää niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia, saat helppoutta olemiseen ja alat viihtyä omassa kehossasi.

Kuuden viikon kurssin hinta 95 €. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak). Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit korvata tunnin millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

 

Nähdään matolla! 

Kasvojooga

8.-22.12.-22 klo 18.30-19.15

Kasvojoogassa kirkastetaan ilmettä ja hoidetaan ihoa luonnonmukaisesti. Kasvojen hieronta, aktivointi ja rentouttaminen vilkastuttaa veren- ja lymfakiertoa ja luo iholle hehkua joka näkyy samantien!

Itsehoitomenetelmässä hoidetaan kasvojen lisäksi kaulan ja niskan lihaksistoa sekä hartiaseudun kireyksiä. Harjoitukseen sisältyy myös intialaisen päähieronnan otteita. Jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen.

Pään alueen pehmytkudosten hoitaminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti: kun verenkierron parantuessa lämpö leviää kudoksiin, tukkoisuus, turvotus ja kireydet sulavat ja ilme kirkastuu. Käytämme harjoituksessa Frantsilan perusöljyä ja halutessasi eteerisiä öljyjä tehostamaan harjoituksen vaikutuksia.

 

Kurssin aikataulu:
8.12. rentouttava kasvojooga
15.12. kirkastava ja aktivoiva kasvojooga
22.12. kauneuden kasvojooga + Gua sha

Saat kurssilta joululahjaksi itsellesi kirkkaan ilmeen ja oman Gua sha -lastan, jolla voit jatkaa harjoittelua kotona. Kurssin ohjaa Sanna.

 Kurssin hinta 40 € / 4 ruksia kymppikorttilaiset / 30 € jäsenet. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla, käteisellä tai kortilla.

Nähdään kurssilla!

_edited.jpg

Äijäjooga

Äijien omassa ryhmässä keskitytyään liikkuvuuden lisäämiseen ja stressin lievittämiseen yin joogan keinoin. Saat lisää elastisuutta lihaksistoon ja helppoutta olemiseen. Tule rohkeasti avaamaan kehoa, vapauttamaan jumeja ja toteamaan joogan vaikutukset ryhtiin, selän hyvinvointiin ja unen laatuun.

Yin jooga on hidasta, staattista ja passiivista joogaa, jossa pysähdytään asanoihin kehoa kuunnellen useaksi minuutiksi. Säännöllinen harjoittelu avaa tehokkaasti ryhtiä ja kireyksiä lantiosta, selästä ja hartioista. Kudosten aineenvaihdunta paranee ja palautuminen nopeutuu.

 

Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 19.45-20.55 ja siihen voi hypätä mukaan milloin vain. Kysy lisää! 

astanga kurssi.jpg

Astangan intensiivi

Kurssi tulossa taas keväällä -23!

Astangajooga on fyysistä, dynaamista joogaa, joka kehittää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Syyskuun astangan intensiivikurssille saadaan taas opettajaksi ihan huippu Frank Kappas, joka on tunnettu leppoisasta ja sallivasta tyylistään opettaa. Frank on opettanut perinteistä astangajoogaa yli kaksi vuosikymmentä.

Mysoreharjoitus on kaikille, joilla on jo kokemusta astangaharjoituksesta. Olet valmis siirtymään mysoreen, kun olet käynyt astangajoogan alkeiskurssin ja sinulla on jo muistissa aurinkotervehdys a ja b sekä jonkin verran seisomasarjan asentojen järjestystä. Frankin ohjauksesta saat uutta intoa ja aineksia harjoitukseesi.

 

Alkeiskurssi sopii kaikille dynaamisesta joogasta kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla käydään kahtena päivänä läpi hengitystekniikkaa, lihaslukkojen eli bandhojen käyttö, katseenkohdistus eli dhristit ja asanoiden linjaus yksilöllisesti. Alkeiskurssin jälkeen voit osallistua astangan viikkotunneille.

Lauantain tekniikkatunnilla käydään läpi asanoiden tekniikkaa ja se sopii niin mysore- kuin alkeiskurssilaisille syventämään opittua.