top of page
Candles & Plants

Intialainen päähieronta
verkkokurssi

Intialaisen päähieronnan taito on helppo oppia, ja sen voi opiskella nyt etänä ja omaan tahtiin. Intialainen päähieronta on voimakas ja upea tapa hoitaa läheisiä, ja se mahdollistaa uuden tavan ansaita lisätuloa melko vaivattomasti.

Intialaisessa päähieronnassa manipuloidaan hartioiden, yläselän ja päänahan pehmytkudoksia. Hoidossa käytetään erilaisia otteita ja rytmejä vapauttamaan stressiä, jännityksiä ja rentouttamaan lihaksia. Verenkierto ja aivojen hapensaanti paranee, parasympaattinen hermosto aktivoituu. Elvyttävä hoito sisältää myös kasvojen alueen lempeän hieronnan. 

 

Hoidon vaikutuksia ovat mm:

  • toistuvan päänsäryn vähentyminen

  • unen laadun paraneminen ja nukahtamisen helpottuminen

  • levottomuuden ja ahdistuneisuuden väheneminen

  • kasvojen, purentalihasten ja silmien alueen jännitysten väheneminen

  • aivojen hapen saannin lisääntyminen

  • aivosumun helpottuminen

 

Kurssin hinta on 99 €. Kurssiin kuuluu e-kirja, jonka avulla opit intialaisen päähieronnan idean, anatomiset sekä energeettiset vaikutukset sekä tietysti tekniikan ja otteet teoriassa ja käytännössä. Saat linkin opetusvideoon, jonka avulla opiskelet menetelmän omaan tahtiisi.

Kurssin laatimisessa olen käyttänyt tietämystäni meridiaaneista eli energiakanavista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta, akupisteistä, chakroista sekä anatomiaosaamistani ja kokemustani joogaopettajana. 

Voit ostaa kurssin verkkokaupasta. Ostoksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jonka mukana tulee e-kirja PDF tiedostona, jonka voit ladata omalle koneellesi. Saat myös linkin opetusvideoon, jonka tahdissa voit harjoitella menetelmää mukavasti siellä missä olet. Tämä kurssi on ihana taito ja lahja, sekä sinulle, että läheisillesi.

 

Kysy lisää kurssista sähköpostitse sanna@joogasalihuili.fi.

Tervetuloa kurssille!

Yoga Class

Terve selkä

Terve selkä -ryhmässä 25.4.-23.5. perehdytään joogan keinoihin parantaa selän hyvinvointia ja terveyttä. Vapautetaan tukkoisuutta, lisätään liikkuvuutta ja oikaistaan ryhtiä. Opitaan muokkaamaan asanaharjoitus juuri omalle selälle sopivaksi, ja hallitsemaan kivun kokemusta mm. hermostoharjoitusten sekä fasciapallohieronnan avulla sekä ymmärtämään keho ketjuna, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

 

Sisältö nojaa Yin joogan periaatteisiin funktionaalisuudesta. Yin joogalla voidaan säännöllisesti tehtynä palauttaa kehon tehdasasetuksia. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta, ryhmä sopii mainiosti ensikertalaisille ja toimii lempeänä sukelluksena joogan maailmaan.

 

Ilmoittautuminen ekalle kerralle varausjärjestelmässä riittää. Kokoonnumme viitenä torstaina klo 18-19.30. Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit korvata poissaolon millä tahansa avoimella viikkotunnilla. Ryhmää ohjaa Sanna. Hinta 95 € / 90 € jäsenet, voit maksaa laskulla, kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää ryhmästä sanna@joogasalihuili.fi.

 

ranta ilta-aurinko_edited.jpg

Joogaa ja taivaallista ruokaa
loppukesän retriitti Kivijärven syleilyssä Luumäellä 16-18.8.2024

Elokuun ihanin retriitti vietetään tunnelmallisessa puutalossa Luumäellä. Kivijärven rannalla joogataan ja nautitaan elämästä, hyvästä ruuasta ja kiireettömyydestä. Boheemi pihapiiri, mustikkarinne ja puhdas Kivijärvi tarjoavat upeat puitteet loppukesän minilomalle. Persoonallisesti taiteella sisustetussa talossa on lämmin ja rauhallinen paikka joogata Sannan ohjauksessa. Sannan ohjausfilosofiassa korostuu huumori ja sallivuus. Tärkeää ei ole se miltä asana näyttää, vaan miltä se tuntuu. Sannan ohjaus ammentaa intuitiivisesti ryhmän energiasta - ohjaaja on lopulta vain mahdollistaja joogin omille oivalluksille.

 

Ruoasta ja majoituksesta vastaavat Outi Turpeinen ja Rane Rönnberg. Outi on taiteen asiantuntija ja taiteilija, jolle taiteella sisustaminen on intohimo. Rane on ravintoloitsija ja mestarikokki, joka loihtii upeat kasvis- ja kalapainotteiset ateriat.

 

Alustava aikataulu:

 

Pe 16.8.

Saapuminen klo 17-18

Tervetulohetki pienen syötävän kera klo 18.30

Lempeä Yin & Yang klo 19-20

Iltapala klo 20.30

Sauna ja uintimahdollisuus klo 21-22

 

La 17.8.

Aamukahvi/tee ennen joogaa mahdollinen

Viipyilevä AamuFlow  klo 9-10.30

Brunssi klo 10.30-11.30

Vapaata olemista klo 12-15 (päiväunet, hortoilua puutarhassa, akvarellimaalusta Outin kanssa)

Yin jooga maaelementille klo 15-16.30

Illallinen klo 17-18

Kirkastava kasvojooga ja eteeriset öljyt klo 18.30-19.30

Sauna ja uintimahdollisuus klo 20-21.30

Iltapala klo 21.30

 

Su 18.8.

Aamukahvi/tee ennen joogaa mahdollinen

Jooga Nidra ja äänimaljarentoutus klo 9-10.30

Brunssi klo 10.30-11.30

Kotiinlähtö klo 12-13

 

Mukaan mahtuu 8–10 ihanaa joogaajaa. Retriitin hinta on 415 €. Ilmoittautumisesi jälkeen saat ohjeet varausmaksun 160 € maksamista varten. Loppuosa maksetaan laskulla 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Ota yhteyttä, jos haluat käyttää liikuntaetuja (Smartum, Epassi, Edenred) retriitin jooga-osuuden maksamiseen.

 

Peruutusehdot

Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruutat osallistumisesi 14 vrk ennen tapahtumaa, palautetaan 50 % retriitin hinnasta. Tämän jälkeen maksua ei palauteta, ellei tilallesi löydy toista osallistujaa. Tarkista matkavakuutuksesi sairastumisen varalta.

 

Käytännön juttuja:

Ruoka valmistetaan laktoosittomana ja vegaaninen vaihtoehto on tarvittaessa tarjolla joka aterialla. Majoitus kahden-kolmen hengen huoneissa. Myös telttailu on mahdollista Outin ja Ranen kauniissa puutarhassa, ota yhteyttä, jos tämä vaihtoehto kiinnostaa.

 

Luumäki sijaitsee n. kahden tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Sinne pääsee myös Onnibussilla (voimme noutaa pysäkiltä). Tarvittaessa voimme junailla kimppakyytejä esim. Kouvolan tai Lappeenrannan asemalta.

 

Ota mukaan oma joogamatto ja viltti, uimapuku ja oma pyyhe sekä paljon mukavaa vaatetta ja villasukat. Sään salliessa joogaamme ulkona. Voit ottaa mukaan omia saunajuomia tai pientä välipalaa. Lakanat saat 10 € lisämaksusta, ilmoita tästä Outille etukäteen.

 

Kysy mitä tahansa, laita viestiä

joogasta: Sannalle sanna@joogasalihuili.fi / 0503214922

majoituksesta, ruoasta ja taidehetkestä Outille: outi@koodia4.fi / 0405387079

bottom of page