jooga studio kouvola.jpg

Joogan alkeet

KURSSI ALKAA 31.8.2022

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta? Kokeileminen on pyörinyt mielessäsi ja haluaisit tutustua lajiin muiden vasta-alkajien kanssa?

Saatat ajatella että et ole tarpeeksi notkea, sinun on vaikeaa rentoutua tai joogasaliin astuminen tuntuu ajatuksena vieraalta. Tällä kuuden viikon kurssilla tulet oppimaan, että jooga on kaikkia varten! Tutustut elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi. 

Kurssilla vaalitaan omia yksilöllisiä lähtökohtia ja löydetään jokaiselle turvalliset askelmerkit omalle joogamatkalle. Tärkeää on oppia hiljentämään suorittaja-minä ja oivaltaa, että jooga on paljon muutakin kuin asentoharjoitus.

Kurssilla käydään läpi asana- eli asentoharjoittelun tekniikkaa funktionaalisesti ja opitaan käyttämään hengitystä asanaharjoittelun tukena. Tutustutaan passiiviseen, ryhtiä avaavaan yin joogaan sekä dynaamiseen, hengitystä ja liikettä yhdistävään joogaan. Näin löydät itsellesi sopivan tavan harjoittaa joogaa jatkossa.

Joogaharjoittelu lisää niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia. Itsetuntemus ja -hyväksyntä paranee, saat helppoutta olemiseen ja alat viihtyä omassa kehossasi. Säännöllisesti tehtynä harjoitus tasoittaa hormonitoimintaa, vahvistaa kehoa ja sulattaa jähmeyttä ja tukkoisuutta kehosta.

Kuuden viikon kurssin hinta 90 €. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak). Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit korvata tunnin millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

 

Ilmoittaudu huilimeiliin sanna@joogasalihuili.fi tai

whatsapp 050 3214 922.

 

Nähdään matolla! 

ilmajooga aerial asana jooga.jpg

Ilmajoogan startti

VIIKONLOPPUKURSSI 27.-28.8. KLO 10-11.30

Viikonlopun starttikurssilla käydään läpi ilmajoogan perusteita: asanoita variaatioineen, yin ja yang -työskentelyn eroavaisuuksia sekä hengitystekniikkaa. Tutustutaan ja opitaan luottamaan silkkiin kehon kannattelun, linjauksen ja avaamisen välineenä. Kurssin jälkeen olet valmis siirtymään ilmajoogan viikkotunneille.

Ilmajooga on voimakas menetelmä kehon vahvistamiseen sekä fascioiden ja lihaskireyksien avaamiseen. Ilmajooga ojentaa ryhtiä konkreettisesti, roikkuminen pidentää rankaa ja luo tilaa kehoon sinne missä sitä tarvitaan.

Ensimmäisenä päivänä käydään läpi dynaamisen ilmajoogan vahvistavia asanoita, tutustutaan lajin leikkisään puoleen ja kankaan ihanasti hierovaan vaikutukseen. Toisena päivänä tehdään lempeästi avaava, hidas ja hiljainen yin- harjoitus matalassa silkissä.

Kurssi sopii sinulle, jos suin päin ilmajoogan viikkotunneille siirtyminen askarruttaa. Kurssin hinta on 45 €. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak). Pääset varaamaan paikkasi molempiin päiviin alla olevasta linkistä tai pistä viestiä sanna@joogasalihuili.fi.

 

Tervetuloa leijumaan ja rakastumaan silkin kannatteluun!

_edited.jpg

Äijäjooga

Äijien omassa ryhmässä keskitytyään liikkuvuuden lisäämiseen ja stressin lievittämiseen yin joogan keinoin. Saat lisää elastisuutta lihaksistoon ja helppoutta olemiseen. Tule rohkeasti avaamaan kehoa, vapauttamaan jumeja ja toteamaan joogan vaikutukset ryhtiin, selän hyvinvointiin ja unen laatuun.

Yin jooga on hidasta, staattista ja passiivista joogaa, jossa pysähdytään asanoihin kehoa kuunnellen useaksi minuutiksi. Säännöllinen harjoittelu avaa tehokkaasti ryhtiä ja kireyksiä lantiosta, selästä ja hartioista. Kudosten aineenvaihdunta paranee ja palautuminen nopeutuu.

 

Äijäjoogan syyslukukausi 4.9.-27.11., kokoonnumme sunnuntaisin klo 16.30-17.45. Kurssin hinta 120 €. Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak). Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit korvata tunnin millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

 

Kysy lisää kurssista ja ilmoittaudu varausjärjestelmässä varaaheti.fi/joogasalihuili (ekalle tunnille 4.9. ilmoittautuminen riittää) tai sähköpostitse sanna@joogasalihuili.fi. Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit korvata tunnin millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

astanga kurssi.jpg

Astangan intensiivi

Kurssi tulossa taas 10.-11.9.2022!

Astangajooga on fyysistä, dynaamista joogaa, joka kehittää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Syyskuun astangan intensiivikurssille saadaan taas opettajaksi ihan huippu Frank Kappas, joka on tunnettu leppoisasta ja sallivasta tyylistään opettaa. Frank on opettanut perinteistä astangajoogaa yli kaksi vuosikymmentä.

Mysoreharjoitus on kaikille, joilla on jo kokemusta astangaharjoituksesta. Olet valmis siirtymään mysoreen, kun olet käynyt astangajoogan alkeiskurssin ja sinulla on jo muistissa aurinkotervehdys a ja b sekä jonkin verran seisomasarjan asentojen järjestystä. Frankin ohjauksesta saat uutta intoa ja aineksia harjoitukseesi.

 

Alkeiskurssi sopii kaikille dynaamisesta joogasta kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla käydään kahtena päivänä läpi hengitystekniikkaa, lihaslukkojen eli bandhojen käyttö, katseenkohdistus eli dhristit ja asanoiden linjaus yksilöllisesti. Alkeiskurssin jälkeen voit osallistua astangan viikkotunneille.

Lauantain tekniikkatunnilla käydään läpi asanoiden tekniikkaa ja se sopii niin mysore- kuin alkeiskurssilaisille syventämään opittua.

Viikonlopun aikataulu:

 

LA

 Mysore 8.30-11

Alkeet 11-13

Tekniikka 13.30-15.30

 

SU

Mysore 8.30-11

Alkeet 11-13

Ilmoittaudu sanna@joogasalihuili.fi tai varausjärjestelmän kautta molempiin päiviin. Kurssin hinta 65 € € (jäsenet 60€). Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak).