top of page
Candles & Plants

Intialainen päähieronta
verkkokurssi

Intialaisen päähieronnan taito on helppo oppia, ja sen voi opiskella nyt etänä ja omaan tahtiin. Intialainen päähieronta on voimakas ja upea tapa hoitaa läheisiä, ja se mahdollistaa uuden tavan ansaita lisätuloa melko vaivattomasti.

Intialaisessa päähieronnassa manipuloidaan hartioiden, yläselän ja päänahan pehmytkudoksia. Hoidossa käytetään erilaisia otteita ja rytmejä vapauttamaan stressiä, jännityksiä ja rentouttamaan lihaksia. Verenkierto ja aivojen hapensaanti paranee, parasympaattinen hermosto aktivoituu. Elvyttävä hoito sisältää myös kasvojen alueen lempeän hieronnan. 

 

Hoidon vaikutuksia ovat mm:

  • toistuvan päänsäryn vähentyminen

  • unen laadun paraneminen ja nukahtamisen helpottuminen

  • levottomuuden ja ahdistuneisuuden väheneminen

  • kasvojen, purentalihasten ja silmien alueen jännitysten väheneminen

  • aivojen hapen saannin lisääntyminen

  • aivosumun helpottuminen

 

Kurssin hinta on 99 €. Kurssiin kuuluu e-kirja, jonka avulla opit intialaisen päähieronnan idean, anatomiset sekä energeettiset vaikutukset sekä tietysti tekniikan ja otteet teoriassa ja käytännössä. Saat linkin opetusvideoon, jonka avulla opiskelet menetelmän omaan tahtiisi.

Kurssin laatimisessa olen käyttänyt tietämystäni meridiaaneista eli energiakanavista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta, akupisteistä, chakroista sekä anatomiaosaamistani ja kokemustani joogaopettajana. 

Voit ostaa kurssin verkkokaupasta. Ostoksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jonka mukana tulee e-kirja PDF tiedostona, jonka voit ladata omalle koneellesi. Saat myös linkin opetusvideoon, jonka tahdissa voit harjoitella menetelmää mukavasti siellä missä olet. Tämä kurssi on ihana taito ja lahja, sekä sinulle, että läheisillesi.

 

Kysy lisää kurssista sähköpostitse sanna@joogasalihuili.fi.

Tervetuloa kurssille!

IMG_20231128_200208_edited.jpg

Ilmajoogan startti

10.-11.2. (la 12-14 ja su 10-12)

Ilmajoogan starttikurssilla käydään turvallisesti läpi ilmajoogan perusteita muiden vasta-alkajien kanssa. Tutustutaan ja opitaan luottamaan silkkiin kehon kannattelun, linjauksen ja avaamisen välineenä.

Ilmajoogassa harjoitellaan painovoimalle antautumista. Roikkuminen avaa ryhtiä, hoitaa ja voitelee selkää sekä lisää välilevyjen elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Säännöllisellä harjoittelulla moni on saanut helpotusta selkä- ja ryhtiongelmiin.

Kurssilla käydään läpi dynaamisen ilmajoogan vahvistavia asanoita, tasapainoasanoita sekä inversioita eli ylösalaisinasentoja jokaisen omat lähtökohdat huomioiden. Sunnuntaina tehdään lempeästi avaava ja paluttava yin- harjoitus matalassa silkissä. Harjoitukset päättyvät loppurentoutukseen. Kurssi sopii sinulle, jos suin päin ilmajoogan viikkotunnille osallistuminen askarruttaa. Kurssin ohjaa Sanna.

Hinta 60 € /55 € jäsenet. Voit maksaa tullessasi kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla. Huomioithan, että kursseilla on 7 vrk:n peruutusehto. Tämän jälkeen veloitetaan kurssin koko hinta. Esteen sattuessa voit antaa paikkasi kaverille.

Tervetuloa nostamaan harjoitus ilmaan! 

 

_edited.jpg

Äijäryhmä

Uusi ryhmä aloittaa 7.1., kokoonnumme sunnuntaisin klo 19.45-20.55.

Äijien omassa ryhmässä keskitytään avaavaan ja liikkuvuutta edistävään yin joogaan. Poistetaan tukkoisuutta kehosta, huolletaan selkää ja oikaistaan ryhtiä pitkäkestoisten asanoiden avulla. Opitaan hengityksen ja pysähtymisen merkitys kehomieliyhteyteen ja hyvinvointiin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, avoin ja utelias mieli sekä kyky hengittää sisään ja ulos riittää.

Ryhmää ohjaa Sanna. Voit hypätä mukaan milloin tahansa. Ilmoittaudu sanna@joogasalihuili.fi tai Huilin varausjärjestelmässä kohdasta Ryhmät.

Nähdään matolla!

1705062296911_edited.png

Ilmajooga Yang työpaja

                                   24.-25.2. klo 12-14

 

Tässä työpajassa pääset kehittämään ja vahvistamaan kehohallintaa, opit luottamaan keskivartalosi voimaan ja hengityksellä tukemaan harjoittelua. Työpaja sopii sinulle, jos ilmajooga on ennestään tuttua ja luotat silkkiin ja sen mahdollisuuksiin kehon avaamisen välineenä.

Työpajan päätteeksi luodaan saumaton flow, jossa pääset nauttimaan ilmajoogan akrobaattisesta puolesta!

 

Työpajan ohjaa Maarit.  Työpajan hinta 65 / 55 € jäsenet. Varaa paikkasi linkistä. Riittää kun ilmoittaudut lauantaille, olet mukana molempina päivinä.

Tervetuloa lentämään ja viemään sun ilmajoogaharjoittelu seuraavalle tasolle!

bottom of page