top of page
Candles & Plants

Intialainen päähieronta
verkkokurssi

Intialaisen päähieronnan taito on helppo oppia, ja sen voi opiskella nyt verkkokurssina omaan tahtiin. Intialainen päähieronta on voimakas ja upea tapa hoitaa läheisiä, ja se mahdollistaa uuden tavan ansaita lisätuloa melko vaivattomasti. Sinulla on jo hoitavat kädet, ja ne kulkevat aina mukanasi.

 

Intialaisessa päähieronnassa manipuloidaan hartioiden, yläselän ja päänahan pehmytkudoksia. Hoidossa käytetään erilaisia otteita ja rytmejä vapauttamaan stressiä, jännityksiä ja rentouttamaan lihaksia. Verenkierto ja aivojen hapensaanti paranee, parasympaattinen hermosto aktivoituu. Elvyttävä hoito sisältää myös kasvojen alueen lempeän hieronnan. 

 

Hoidon vaikutuksia ovat mm:

  • toistuvan päänsäryn vähentyminen

  • unen laadun paraneminen ja nukahtamisen helpottuminen

  • levottomuuden ja ahdistuneisuuden väheneminen

  • kasvojen, purentalihasten ja silmien alueen jännitysten väheneminen

  • aivojen hapen saannin lisääntyminen

  • aivosumun helpottuminen

 

Kurssin hinta on 119 €. Kurssiin kuuluu e-kirja, jonka avulla opit intialaisen päähieronnan idean, anatomiset sekä energeettiset vaikutukset sekä tietysti tekniikan ja otteet teoriassa ja käytännössä. Saat linkin opetusvideoon, jonka avulla opiskelet menetelmän omaan tahtiisi.

Kurssin laatimisessa olen käyttänyt tietämystäni meridiaaneista eli energiakanavista kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta, akupisteistä, chakroista sekä anatomiaosaamistani ja kokemustani joogaopettajana. 

Voit ostaa kurssin verkkokaupasta. Ostoksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jonka mukana tulee e-kirja PDF tiedostona, jonka voit ladata omalle koneellesi. Saat myös linkin opetusvideoon, jonka tahdissa voit harjoitella menetelmää mukavasti siellä missä olet. Tämä kurssi on ihana taito ja lahja, sekä sinulle, että läheisillesi.

 

Kysy lisää kurssista sähköpostitse sanna@joogasalihuili.fi.

Tervetuloa kurssille!

astanga kurssi_edited.jpg

Astangajooga

Ryhmä aloittaa taas tammikuussa!

  

Astangajooga on dynaaminen ja energinen joogan muoto, joka muokkaa ja vahvistaa kehoa ja mieltä. Syksyn ryhmään voit tulla mukaan, vaikka harjoitus ei olisi sinulle ennestään tuttu.

Ryhmässä tutustutaan asanatekniikkaan, katseenkohdistukseen ja bandhoihin eli lihaslukkoihin. 15 viikon aikana syvennetään omaa harjoitusta ja viedään sitä kohti Mysore -harjoittelua, eli itsenäistä, meditatiivista ja lihasmuistista nousevaa, perinteistä astangajoogaa.

Ryhmää vetää Päivi Kettula. Syksyn hinta on 150 €, jäsenet 140 €. Ilmoittautuminen ensimmäiselle kerralle riittää. Jos et jollain viikolla pääse tunnille, voit korvata kerran millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

 

1688711517463.jpg

Ilmajooga Yang

21.9.-30.11. to 17.30-18.30

Dynaaminen ilmajooga sopii sinulle, jolle ilmajoogaharjoittelu on jo ennestään tuttua. Tykkäät lentää ja heittäytyä! Tässä ryhmässä keskitytään vahvistamaan ja kehittämään kehonhallintaa, opitaan luottamaan keskivartaloon ja hengityksellä tukemaan harjoittelua. Tutustutaan siirtymiin ja luodaan asanasarjoja silkissä.

Ryhmää ohjaa Maarit Kaarlenpoika. Syksyn hinta on 120 €/ 110 € jäsenet. Ilmoittautuminen ensimmäiselle kerralle riittää. Jos et jollain viikolla pääse tunnille, voit korvata kerran millä tahansa Huilin viikkotunnilla. Ei tuntia syyslomaviikolla 43.

Huomaathan, että osallistuminen on mahdollista peruuttaa viikkoa ennen ryhmän aloitusta. 

 

kundis sini.jpg

Kundaliinijooga

3. ja 17.9., 1. ja 15.10.

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa.  Harjoitus vaikuttaa kehoon, mieleen ja sieluun. Tavoitteena on vahvistaa energian eli pranan kulkua kehossa.

Meditatiivinen kundaliinijooga yhdistää hengitysharjoituksia, mantroja sekä liikesarjoja eli kriyoja. Kundaliinijooga sopii lähes kaikille, ikään, sukupuoleen tai joogataustaan katsomatta. Jos kaipaat henkisempää harjoitusta syventämään omaa joogapolkuasi, tämä ryhmä sopii sinulle.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa, syys- ja lokakuun 1. ja 3. sunnuntai. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin ja ota mukaan villasukat ja vesipullo.

Kundaliinijoogaa ohjaa Sini Jussila.  Hinta 60 €/55 € jäsenet. Ilmoittautuminen ensimmäiselle kerralle riittää. Jos et jollain viikolla pääse tunnille, voit korvata kerran millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

Nimetön suunn.malli (12).png

Joogan alkeet

Uusi ryhmä aloittaa tammikussa!

 

Tässä ryhmässä tutustutaan joogaan ensikertalaisen näkökulmasta, eli pääset astumaan joogapolullesi muiden vasta-alkajien seurassa. Osallistumiseen riittää kiinnostus kehon ja mielen hyvinvointiin. Tutustutaan joogan eri tyyleihin, hengityksen voimaan, keho-mieli yhteyteen ja opitaan klassisen joogan ja palauttavan joogan ero. Oikaistaan ryhtiä ja löydetään sisältämme kannattelua ja tukea. Opitaan energian eli pranan käsite, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja kaikki on virtausta, jota voimme tietoisesti ohjailla.

 

Ennen kaikkea löydät oman tapasi harjoittaa joogaa ja samalla tutustut maton tärkeimpään henkilöön eli sinuun itseesi.

 

_edited.jpg

Äijäryhmä

alk. 10.9. klo 19.45-20.55

Äijien omassa ryhmässä keskitytään avaavaan ja liikkuvuutta edistävään yin joogaan. Poistetaan tukkoisuutta kehosta, huolletaan selkää ja oikaistaan ryhtiä pitkäkestoisten asanoiden avulla. Opitaan hengityksen ja pysähtymisen merkitys kehomieliyhteyteen ja hyvinvointiin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, avoin ja utelias mieli sekä kyky hengittää sisään ja ulos riittää.

Ryhmää ohjaa Sanna. Voit hypätä mukaan milloin tahansa. Ilmoittaudu sanna@joogasalihuili.fi.

Nähdään matolla!

bottom of page