top of page
Sunrise over the Wheat Field

Hinnasto

1.1.2024 alkaen

KERTAMAKSU 14 €

10-KORTTI 95 € 

(voimassa 4 kk)

5 kerran kortti 50 €

(voimassa 2 kk)

HUILIN KK-JÄSENYYS 55 € / kk

YKSITYISTUNTI 80 - 100 €

TILAUSTUNTI TYÖPORUKOILLE, SEUROILLE JA YHDISTYKSILLE Pyydä tarjous! 

Kuukausiasiakkuus sisältää kaikki Huilin viikkotunnit, muista kuitenkin aina

varata tunti varausjärjestelmän kautta. Jäsenille on luvassa kivoja etuja, kuten alennus ryhmien, työpajojen ja kurssien hinnoista. Jäsenyys alkaa ostopäivästä 1 kuukausi kerrallaan, eikä sido sinua mihinkään. Jäsenyyden hinnassa on huomioitu juhlapyhien vaikutus tuntitarjontaan. 

Jäsenyydelle ja sarjakortille voi saada jatkoaikaa vain sairastapauksissa. Ota yhteyttä heti sairastuttuasi, kortille tai jäsenyydelle ei voi saada jatkoaikaa takautuvasti.

MAKSUTAVAT

- Verkkokaupasta tai paikan päällä (käteinen, korttimaksu)

- liikuntaedut SMARTUM, EDENRED ja E-PASSI

Ohjeet tunnille

Ovet avataan 15 min ennen tunnin alkua. Tule ajoissa, mutta älä liian aikaisin. Salissa voi olla edellisen tunnin loppurentoutus, seuraavan tunnin valmistelu tai siivous meneillään, eli huomioithan tämän saapuessasi. 

 

Ilmajoogatunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan, trikoisiin ja puhtaisiin sukkiin. Ota korut pois, ja tarkista ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai niittejä. Ethän tule ilmajoogaamaan raskaassa meikissä.

Joogasalissa on kaikki joogaamiseen tarvittavat välineet: matot, tiilet, bolsterit, vyöt ja viltit. Halutessasi voit tuoda oman mattosi tai pyyhkeen suojaamaan lainamattoa ja bolsteria.

Tunnin päätteeksi lainamatto pyyhitään puhdistusaineella ja -pyyhkeellä.

 

Peruutusehdot

Muista peruuttaa tuntivarauksesi 3 h ennen tunnin alkua, jotta vapautat paikkasi jollekin toiselle.

Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan kertamaksun hinta. Kurssien ja ryhmien peruutusehto on 7 pv ja työpajojen 24 h. Varatessasi paikan varausjärjestelmän kautta hyväksyt tämän peruutusehdon.  Esteen sattuessa voit aina antaa paikkasi kaverille.

Enn tunnin alkua moppaava opettaja ei voi ottaa vastaan peruutuksia somen kanavissa tai puhelimitse.

Tuntivarauksista, -muutoksista tai peruuntumisesta tulee sinulle sähköposti-ilmoitus, eli kannattaa lisätä Huilin meiliosoite yhteystietoihin, jotta viestit ei sujahda roskapostikansioon.

 

bottom of page