top of page
Search
  • Sanna Majander

Ihanaa vuodenvaihdetta ja uutta, tulevaa joogavuotta!
Huilin tammikuun tunnit, ryhmät, kurssit ja työpajat ovat varattavissa varausjärjestelmässä omien otsikoidensa alta. Viikkokalenteri starttaa täydellä höyryllä loppiaisen jälkeen, mutta sitä ennenkin Huilissa joogataan ja käynnistetään ryhmiä.

Loppiaisena alkaa Palautumisen peruskurssi, kahdeksan viikon matka uuteen, hyvinvointia tukevaan arkeen. Tämä kurssi sopii sinulle, jos koet uupumusta, ahdistuneisuutta, ylivireyttä tai univaikeuksia. Pinnaa kiristää ja keskittymiskyky on hukassa. Kurssin pääpaino ei ole asanassa, vaan uusien hyvinvointia vahvistavien rutiinien vakiinnuttamisessa. Opitaan kehomieliyhteyden merkitys terveydelle, puhutaan rajoista, hermostosta ja energiasyöpöistä. Ymmärrät kehon kemiaa ja sitä kautta oivallat, että vika ei ole sinussa. Kurssia vetää Sanna. Ota yhteyttä jos tämä aihe puhuttelee ja kysy lisää, mitä tahansa. Kurssille on enää muutama vapaa paikka.Loppiaisen jälkeen sunnuntaina jatkaa Äijien oma ryhmä, johon mahtuu muutama soturi vielä mukaan. Työpajoista aina toivottu Trigger Yin kärsitään loppiaisen jälkeen 7.1. klo 17-19.


Astangan jatkoryhmä jatkaa vuoroviikoin Pilateksen kanssa, Päivin tutulla pelipaikalla keskiviikkoisin 16.30. Jos olet käynyt astangan alkeet Huilissa tai jossain muualla, olet tervetullut mukaan tähän astangaporukkaan! Katso lisätiedot varausjärjestelmästä.


Torstaisin vuorottelevat Annin Lempeä Flow ja uutuutena Maaritin dynaaminen Vinyasa Flow. Maaritin viikolla Flowsta on hyvä jatkaa illan Yiniin.


Kiitos Huilin joogit kun toivotte, annatte palautetta ja teette ehdotuksia tarjontaan. Se motivoi ja innostaa meitä Huilin opettajia suunnittelemaan tulevaa kevättä.


Nähdään matolla myös ensi vuonna!
Comments


bottom of page