top of page
Search
  • Sanna Majander

Helmikuussa ilmajoogataan

Ilmajoogan starttia on kovasti toivottu, ja tällä kahden päivän kurssilla pääset tutustumaan lajin saloihin yhdessä muiden ensikertalaisten kanssa. Starttikurssi järjestetään 10.-11.2 la 12-14 ja su 10-12., ja sen ohjaa Sanna.


Tutustutaan ja opitaan luottamaan silkkiin kehon kannattelun, linjauksen ja avaamisen välineenä.

Kurssilla käydään läpi dynaamisen ilmajoogan vahvistavia asanoita, tasapainoasanoita sekä kokeillaan inversioita eli ylösalaisinasentoja. Tehdään myös lempeästi avaava yin- harjoitus matalassa silkissä. Harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen silkin sisällä.


Ilmajooga avaa tehokkaasti ryhtiä ja vapauttaa kireyksiä lantion ja selän alueelta. Moni on saanut helpotusta selkävaivoihin ja kroonisiin kipuihin ilmajoogasta. Sannan ohjauksessa vahvistetaan syviä, ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja keskitytään selän liikkuvuuteen ja toimistoryhdin avaamiseen. Ja nauretaan paljon!


Kurssi sopii sinulle, jos suin päin ilmajoogan viikkotunneille siirtyminen askarruttaa. Hinta on 60 € / jäsenet 55 €. Voit maksaa tullessasi kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla. Huomioithan, että kursseilla on 7 vrk peruutusehto. Tämän jälkeen veloitetaan kurssin koko hinta. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Riittää kun ilmoittaudut lauantaille, olet mukana molempina päivinä.

Ilmajooga Yang -työpaja 24.-25.2. klo 12-14 sopii sulle, jolla on jo kokemusta ilmajoogasta ja luottoa silkin kannatteluun löytyy. Tässä työpajassa pääset kehittämään ja vahvistamaan kehohallintaa, opit luottamaan keskivartalosi voimaan ja hengityksellä tukemaan harjoittelua.

Työpajan päätteeksi luodaan saumaton flow, jossa pääset nauttimaan ilmajoogan akrobaattisesta puolesta!Työpajan ohjaa Maarit.  Työpajan hinta 65 €/ 55 € jäsenet. Riittää kun ilmoittaudut lauantaille, olet mukana molempina päivinä.​ Työpajoissa noudatetaan 24 h peruutusehtoa, eli tämän jälkeen veloitetaan työpajan koko hinta. Voit maksaa tullessasi käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla. Ilmoittaudu mukaan linkistä, riittää kun ilmoittaudut lauantaille, olet mukana molempina päivinä.

Tervetuloa rakastumaan silkin kannatteluun!Comments


bottom of page