top of page
Search
  • Sanna Majander

Kundaliinijoogan kurssi toukokuussa


Toukokuussa saamme kovasti toivotun kundaliinijoogan vihdoin Huilin ohjelmaan. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin 7.-28.5. klo 10-11.30. Kundaliinijoogaa sanotaan tietoisuuden joogaksi. Siinä yhdistellään useita joogan tekniikoita - liikettä, hengitysharjoituksia, mantroja ja meditaatiota - yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla tavalla. Kundaliinijoogaa voi harjoittaa kuka vaan, iästä, notkeudesta tai kunnosta riippumatta. Se auttaa kääntämään huomion sisäänpäin, omaan sisäiseen viisauteen, ja sen harjoitukset tuovat sinnikkyyttä ja voimaa löytää rauha myös elämän aallokoissa. Neljän kerran kurssilla tehdään neljä erilaista joogaharjoitusta ja tutustutaan samalla kundaliinijoogan perusteisiin.


Lämpimästi tervetuloa mukaan siis sekä ensikertalaiset että aiemmin jooganneet. Mukaan tarvitset vain rennot mukavat vaatteet ja halutessasi oman alustan tai taljan ja viltin loppurentoutusta varten.


Kurssin ohjaa ihana Sini Jussila. Kurssin hinta 55 € / 45 € jäsenet. Voit maksaa kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla. Huomioithan, että voit peruuttaa paikkasi viikkoa ennen tapahtumaa. Jos et jollain viikolla pääse tunnille, voit mainiosti korvata kerran Huilin viikkotunneilla.

Ilmoittaudu varausjärjestelmän kohdasta Kurssit: www.varaaheti.fi/joogasalihuili.


Sat Nam!Comments


bottom of page