top of page
Search
  • Sanna Majander

Puistojoogat starttaavat
Perinteinen PuistoYin alkaa taas keskiviikkoisin Taidekeskus Antareksen puistossa Sippolassa, Pien-Liikkalantie 6. Puistojoogaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua, riittää kun saavut paikalle matto kainalossa. Ota mukaan myös viltti loppurentoutusta varten, ja halutessasi tyyny tai joogatiili.


Tänä kesänä Mylsältä ei löytynyt paikkaa puistojoogalle, mutta yhdeksältä lauantaiaamuisin kesäkuussa pääsee dynaamisen harjoituksen pariin Sannan pihanurmikolla, vain muutama kilometri Keltsulta Sippolan suuntaan. Keskivartaloa ihanasti poltteleva Tiibetiläiset riitit on voimakas harjoitus joka lisää liikkuvuutta, vahvistaa erityisesti corea ja nostaa energiatasoja. Riittejä pidetään tiibetiläisten munkkien pitkäikäisyyden salaisuutena, tässä harjoituksessa sovellamme näitä riittejä jokaiselle sopivaksi. Lopuksi juodaan aamukahvit ja teet. Ota mukaan oma joogamatto ja viltti loppurentoutusta varten. Tällä tunnilla on läsnä joogakoira Miki.

Ilmoittaudu Sannalle Whatsappilla tai tekstarilla 0503214922, saat osoitteen paluuviestillä.

Molempien puistotuntien hinta 7 €/1 merkintä puistokortista/jäsenille maksuton.


Jos kesäsää on ihan mahdoton, puistotunti peruuntuu. Peruutuksesta viestitään Huilin Facebookissa, eli seuraile somea tai laita viestiä jos olet epävarma tunnin toteutumisesta, varsinkin kun sadekuurot ovat nyt niin kovin paikallisia.Hyttyset pidämme loitolla suitsukkeiden ja ihanan tuoksuisen Palo Santon avulla.


Tervetuloa!Comments


bottom of page