top of page
Search
  • Sanna Majander

Shakti Yin®️ 21.1.2023 klo 10-12

Joogaopettaja Anna Savinaisen kehittämä Shakti Yin®️ on pehmeän tunnustelevaa joogaa, jossa meditaativiset ja venyttävät kehonliikkeet yhdistyvät Yin joogan syvävenyttäviin asanoihin. Tämä harjoitusmuoto syntyi kun Anna itse ei osannut rauhoittua Yin joogaan staattisiin asanoihin mutta toisaalta Shaktitanssin rytmisissä venytyksissä kaipasi Yin joogan pysähtymistä asanan äärelle. Jokaisen harjoitukseen osallistuvan tulee kuunnella omaa, sen hetkistä kehon tilaa. Toisinaan vilkas mielemme kaipaa enemmän liikettä päästäkseen rauhoittumaan. Harjoitus tehdään kauniiden, korkeavärähteisten mantrojen soidessa.


Alkuun tehdään mantrameditaatio, joka tuo ryhmän yhteen ja kunnioittaa Shaktitanssin perinnettä. Koska tämä maadoittava, energialtaan feminiininen harjoitus toimii loistavasti siltana meditatiiviseen tilaan, on lopussa meditaatio. Harjoitus on erittäin salliva ja sopii ihan kaikille.


Anna on kokenut joogan ja joogatanssin ohjaaja, energiahoitaja ja korutaiteilija. Ohjaajana Anna on luova, intuitiivinen ja inspiroiva. Lempeä ohjaustyyli kera vuosien kokemuksen tuo turvaa ja läsnäoloa niin, että voit nauttia joogamatkasta ja keskittyä täysin omaan olemiseesi.


Tunnin hinta 35€ / 4 ruksia 10-kortista / jäsenet 30€.
Comments


bottom of page