top of page
Search
  • Sanna Majander

Astangaviikonloppu 21.5.-22.5., opettajana Frank Kappas

Updated: May 25, 2022


Toukokuun astangan intensiivikurssin opettaja on ihan huippu Frank Kappas, joka on tunnettu leppoisasta ja sallivasta tyylistään opettaa. Frank on opettanut perinteistä astangajoogaa yli kaksi vuosikymmentä.


Astanga on dynaamista joogaa, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Astangajoogassa sarja on aina sama, ja parhaimmillaan harjoitus on meditatiivinen kaikessa loogisuudessaan ja virtaavuudessaan. Frankin sanoin: "Astangajoogassa on tietty loogisuus: kun kaikki asanat tehdään järjestyksessä, vaikeatkin asanat joutuu kohtaamaan – ei voi valita, mistä tykkää. Joudutaan olemaan kaikenlaisten tuntemusten kanssa. Se on ikään kuin minimaailma, jossa opetellaan olemaan läsnä.”


AIKATAULU LA

9-11 MYSORE 11-13 ALKEET 13-14 KESKUSTELU: HENGITYS JA KEHOMIELI + RENTOUTTAVA TRIDOSHA HARJOITUS


AIKATAULU SU 9-11 MYSORE 11-13 ALKEET


Kurssin hinta 55 € (jäsenet 50€). Lauantain keskustelu ja rentoutusharjoitus on kaikille yhteinen ja sisältyy kurssin hintaan.


Mysoreharjoitus on kaikille, joilla on jo kokemusta astangaharjoituksesta. Olet valmis siirtymään mysoreen, kun olet käynyt astangajoogan alkeiskurssin ja sinulla on jo muistissa aurinkotervehdys a ja b sekä jonkin verran seisomasarjan asentojen järjestystä. Frankin ohjauksesta saat uutta intoa ja aineksia harjoitukseesi.


Alkeiskurssi sopii kaikille dynaamisesta joogasta kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Frankin ohjauksessa käydään läpi hengitystekniikkaa, lihaslukkojen eli bandhojen käyttö, katseenkohdistus eli dhristit ja asanoiden linjaus yksilöllisesti. Alkeiskurssin jälkeen voit osallistua astangan viikkotunneille.


Ilmottaudu kurssille joko mysoreen tai alkeisiin, sekä lauantain keskusteluun varausjärjestelmässä www.varaaheti.fi/joogasalihuili.fi tai sähköpostitse sanna@joogasalihuili.fi.


Tervetuloa viettämään ihana ja hikinen viikonloppu Huilissa toukokuussa!コメント


bottom of page