top of page
Search
  • Sanna Majander

Joogaa ja taivaallista ruokaa

loppukesän retriitti Kivijärven syleilyssä Luumäellä 16-18.8.2024

 

Tule elokuun keskellä ihanan tunnelmalliseen vanhaan puutaloon Kivijärven rannalle joogaamaan ja nauttimaan elämästä. Boheemi pihapiiri, mustikkarinne ja puhdas Kivijärvi tarjoavat upeat puitteet loppukesän minilomalle. Persoonallisesti taiteella sisustetussa talossa on lämmin ja rauhallinen paikka joogata Sannan ohjauksessa. Ruoasta ja majoituksesta vastaavat Outi ja Rane. Rane on ravintoloitsija ja mestarikokki, joka loihtii upeat kasvis- ja kalapainotteiset ateriat.

 

Retriitin ohjelma on suunniteltu kiireettömäksi. Voit poimia mustikoita, uida, tai vetäytyä omiin oloihisi joogatuntien välissä. Lauantaina iltapäivällä on mahdollisuus maalata akvarelleja Outin ohjauksessa.

 

Sanna on palauttavan joogan opettaja RYT200, ja Joogasali Huilin yrittäjä. Sannan ohjausfilosofiassa korostuu huumori ja sallivuus. Tärkeää ei ole se miltä asana näyttää, vaan miltä se tuntuu. Sannan ohjaus ammentaa intuitiivisesti ryhmän energiasta - ohjaaja on lopulta vain mahdollistaja joogin omille oivalluksille.

 

Outi Turpeinen on monipuolinen taiteen asiantuntija ja taiteilija, jolla on ollut näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla 1990-luvun alusta lähtien. Ornamo palkitsi hänet Vuoden Taiteilijana vuonna 2012. Outin opetus on lempeää ja kannustavaa niin kokeneille taiteilijoille kuin vasta-alkajille. Taiteella sisustaminen on hänelle intohimo.


Rauno Rönnberg – Rane on pitkän linjan ravintolayrittäjä, ruokafriikki ja gastrohifistelijä. Rane on tunnettu intohimostaan ruokaan ja viiniin ja siitä miten huomaavaisesti hän ottaa huomioon jokaisen asiakkaan. Tällä hetkellä Rane vastaa ravintola Sture 16 toimitusjohtajana ja ravintolapäällikkönä kaikista hallinnollisista ja operatiivisista toiminnoista.

 

Alustava aikataulu:

 

Pe 16.8.

Saapuminen klo 17-18

Tervetulohetki pienen syötävän kera klo 18.30

Lempeä Yin & Yang klo 19-20

Iltapala klo 20.30

Sauna ja uintimahdollisuus klo 21-22

 

La 17.8.

Aamukahvi/tee ennen joogaa mahdollinen

Viipyilevä AamuFlow  klo 9-10.30

Brunssi klo 10.30-11.30

Vapaata olemista (kävelyä, uintia, lukemista, taiteilua, nukkumista) klo 12-15

Yin jooga maaelementille klo 15-16.30

Illallinen klo 17-18

Kirkastava kasvojooga ja eteeriset öljyt klo 18.30-19.30

Sauna ja uintimahdollisuus klo 20-21.30

Iltapala klo 21.30

 

Su 18.8.

Aamukahvi/tee ennen joogaa mahdollinen

Jooga Nidra ja äänimaljarentoutus klo 9-10.30

Brunssi klo 10.30-11.30

Kotiinlähtö klo 12-13

 

Mukaan mahtuu 8–10 ihanaa joogaajaa. Retriitin hinta on 415 €. Ilmoittautumisesi jälkeen saat ohjeet varausmaksun 160 € maksamista varten. Loppuosa maksetaan laskulla 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Ota yhteyttä, jos haluat käyttää liikuntaetuja (Smartum, Epassi, Edenred) retriitin jooga-osuuden maksamiseen.

 

Peruutusehdot

Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruutat osallistumisesi 14 vrk ennen tapahtumaa, palautetaan 50 % retriitin hinnasta. Tämän jälkeen maksua ei palauteta, ellei tilallesi löydy toista osallistujaa. Tarkista matkavakuutuksesi sairastumisen varalta.


Käytännön ohjeita:

Ruoka valmistetaan laktoosittomana ja vegaaninen vaihtoehto on tarvittaessa tarjolla joka aterialla. Majoitus kahden-kolmen hengen huoneissa. Myös telttailu on mahdollista Outin ja Ranen kauniissa puutarhassa, ota yhteyttä, jos tämä vaihtoehto kiinnostaa.

 

Luumäki sijaitsee n. kahden tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Sinne pääsee myös Onnibussilla (voimme noutaa pysäkiltä). Tarvittaessa voimme junailla kimppakyytejä esim. Kouvolan tai Lappeenrannan asemalta.

 

Ota mukaan oma joogamatto ja viltti, uimapuku ja oma pyyhe sekä paljon mukavaa vaatetta ja villasukat. Sään salliessa joogaamme ulkona. Voit ottaa mukaan omia saunajuomia tai pientä välipalaa. Lakanat saat 10 € lisämaksusta, ilmoita tästä Outille etukäteen.

 

Kysy mitä tahansa, laita viestiä

joogasta: Sannalle sanna@joogasalihuili.fi / 0503214922

majoituksesta, ruoasta ja taidehetkestä Outille: outi@koodia4.fi / 0405387079


Varaa tästä paikkasi loppukesän ihanimmalle retriitille:
 

Yorumlar


bottom of page