top of page
Search
  • Sanna Majander

Joogan yksityistunti

Updated: Oct 31, 2021

Säännöllisesti harjoitettuna jooga tekee meistä oman hyvinvointimme asiantuntijoita. Kun tunnistamme ongelmat kehossa ja mielessä, osaamme reagoida niihin. Yksilöohjauksessa räätälöidään asana- ja hengitysharjoitus juuri sinun tarpeillesi sopivaksi. Yksilöllisessä joogaharjoituksessa on tavoitteena löytää jokaiselle kehotyypille luonnollinen tapa olla. Jooga- ja hengitysharjoituksista voit saada apua esimerkiksi kroonisiin kipuihin, stressiin, unettomuuteen tai tukkoiseen hengitykseen.


Alkukartoituksessa jutellaan liikuntatottumuksista, palautumisesta ja ravitsemuksesta. Yksilöohjauksessa motivoidut jatkamaan omaa joogaohjelmaa kotona. Tapaamisia on hyvä olla 3-5 kertaa, jotta harjoitusta voidaan muokata edistymisen mukaan. Säännöllisellä harjoituksella voit itse vaikuttaa hyvinvointiisi, ja löydät oman viisautesi ja sisäisen joogaopettajasi!
Yksityistunti voi myös toimia ryhmätunnin vaihtoehtona tai sen rinnalla, kun haluat syventää omaa harjoitustasi. Yksilöohjaus voi olla myös puhtaasti hemmotteluhoito tai nollaus raskaan työviikon päätteeksi. Tunnilla voidaan käyttää akupainantaa ja intialaista päähierontaa, eteerisiä öljyjä, meditaatiotekniikoita tai rentouttavaa musiikkia asanatyöskentelyn tukena.

Ota yhteyttä huilimeiliin: sanna@joogasalihuili.fi.


Comments


bottom of page