top of page
Search
  • Sanna Majander

LattialuennotKovasti toivotut keskusteluillat ovat täällä! Neljän lattialuennon sarja toteutuu huhti-toukokuussa, kun psykoterapeutti, työnohjaaja, kirjoittaja ja erikoissairaanhoitaja Erja Vanhala tulee alustamaan kiinnostavista aiheista.


Luennot toteutuvat kahden viikon välein, ja voit osallistua just siihen iltaan mikä koskettaa itseäsi tai vaikka kaikkiin. Alustuksen jälkeen Erja johdattelee keskusteluun ja pohdintoihin turvallisella tavalla. Voit tulla vaikka vain kuuntelemaan ja osallistut juuri sen verran kuin sinulle sopii.


Iltojen aiheet:


10.4. Masennus, ahdistus - vai työuupumus?


24.4. Syömisen säännöt - minä ja ruoka


8.5. Suorittamalla läpi elämän


22.5. Täydellinen ja toimiva kehoni


Tervetuloa viettämään mukavaa huili-iltaa teekupposen äärelle. Illan hinta 14 € / 1 merkintä sarjakortista.Erja tekee koulutuksia, kirjoitustöitä ja työhyvinvointiin liittyviä erilaisia ryhmien ohjauksia. Erja on myös kouluttautunut luontojoogaohjaajaksi ja Metsämieli -ohjaajaksi. Työssään Erja on perehtynyt erilaisiin syömishäiriöihin ja niiden hoitoon ja kuntoutukseen, ollut vastuukirjoittajana Nuori ja mieli - koulu mielenterveyden tukena (Tammi 2010) ja Syö tai itke ja syö - kokemus syömishäiriöstä (Tammi 2012) -kirjoissa.

Comments


bottom of page