top of page
Search
  • Sanna Majander

Loppuvuoden tapahtumia


Marras-joulukuussa hidastetaan, nautitaan hämärästä ja joogataan villasukat jalassa. Marraskuun herkkuja Huilissa ovat Roy Rolamon Shamaani-ilta 24.11. ja Royal Healing hoidot 25.11. sekä Anna Savinaisen Shaktitanssi -työpaja 26.11.


Joulukuun 10. päivä vietetään Huilin maksuttomia pikkujouluja Villasukkajoogan ja joulupuuron merkeissä. Varaa paikkasi tähän leppoisaan aamunavaukseen pian, jotta mahdut mukaan.


Perjantaina 15.12. käperrytään huopien alle korva-akupunktion ja sointukylvyn syvärentouttavaan yhdistelmään. Akupunktiohoitaja Ulla asettelee halukkaille rentoutusneulat korviin. Äänimaljarentoutuksessa soivat gong, tiibetiläiset äänimaljat, sadekepit ja tuulikellot. Kerrothan etukäteen jos olet raskaana tai sinulla on sydänvaivoja. Illan lopuksi juodaan glögiä ja nautitaan Sipin loihtimista jouluherkuista.


Viikkotunnit pyörivät lähes tutulla kaavalla jouluun asti! Uutena tuntina aikataulussa vilahtelee Tiibetiläiset riitit ja äänimaljat. Tervetuloa kokeilemaan tätä nuoruudenlähdettä jo marraskuun 18. päivän aamuna klo 9.30-10.30.
Comentarios


bottom of page