top of page
Search
  • Sanna Majander

Tervetuloa Joogasali Huiliin!

Updated: Oct 31, 2021

Joogasali Huili on palauttavan joogan koti Kouvolan Myllykoskella. Joogan pehmeät lajit yin jooga, restoratiivinen jooga ja kehomeditaatio ovat työkaluja kehon omien voimavarojen palauttamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Huili on turvallinen, avara ja valoisa joogasali sinulle, joka olet vielä joogapolkusi alussa, sekä sinulle , jolle jooga on ennestään tuttua. Eteläisen Kouvolan ainoa joogasali löytyy Myllykoskentieltä ns. postipankin talon vintiltä.


Huilin palvelut ovat joogan viikkotunteja, tilaustunteja ja joogan yksityistunteja, kursseja ja retriittejä. Tilaustunnit yrityksille ja yhdistyksille räätälöidään toiveiden mukaan: voit tilata omalle porukallesi palauttavan restoratiivisen joogan äänimaljojen säestyksellä, kehomeditaation ilmajoogakankaassa köllötellen tai eteerisillä öljyillä höystetyn aroma joogan.Oma joogapolkuni

Tutustuin yin joogaan kymmenen vuotta sitten ilmoittauduttuani vahingossa yin jooga -tunnille astangajoogan sijasta. Tunti oli shokki niin keholle kuin mielelle, olin melko varma, että kuolen siihen paikkaan. En ymmärtänyt, kuinka tukossa kehoni oli vaikka olin harrastanut dynaamista joogaa sekä iät ja ajat ryhmäliikuntaa laidasta laitaan. Liikkuvuuteni oli surkea, ja olin lihaskunnolla kannatellut kipeää selkääni ja istumatyön jumittamaa ryhtiäni.


Opettajana pyrin siihen, että asiakkaan ensikokemus yin joogasta olisi lempeämpi kuin omani:)


Palasin tunnille sitkeästi ja hiljalleen kehoni alkoi sulaa ja kipeä selkäni rauhoittua. Asanoihin löytyi rauha, enkä enää (ihan koko ajan) kiljunut sisäisesti ja vilkuillut kelloa. Tukokset ja solmukohdat kehossa avautuivat, ja huomasin myös joogan vaikutukset mieleen ja energiatasoihin. Kärsivällisyys, taito pysähtyä ja hyväksyä oma vajavaisuutensa lisääntyivät. Siitä syntyi palava into jakaa lajin hyvää tekevää vaikutusta myös muille. Kouluttauduin yin jooga -opettajaksi 2018 ja hiljattain valmistuin myös restoratiivisen joogan ja jooga nidran eli kehomeditaation opettajaksi. Opettajiani ovat olleet mm. Petri Linnankivi ja Clare Gates-Sjöblom.


Olen kiertänyt opettamassa eri saleilla ja kansalaisopistossa vuosia ja joka ikiseen paikkaan ja ryhmään olen kiintynyt ja jokaisen salin paitaa ja logoa olen ylpeydellä kantanut. Oman joogasalin perustaminen oli pitkään epärealistinen haave. Maailman muuttuminen pisti tarkastelemaan omaa suhdetta työhön, joogaan ja siihen, mikä on merkityksellistä. Joogan kokonaisvaltaiset vaikutukset kehomieleen tuovat konkreettista hyvinvointia ja sitä haluan olla jakamassa ympärilleni. Huilissa puretaan stressin aiheuttamaa painolastia niin kehosta kuin korvien välistä. Pehmeä keho - pehmeä mieli.


Olet valoisasti tervetullut Huiliin!


SannaComments


bottom of page