top of page
Search
  • Sanna Majander

Uudenkuun rumpumeditaatio


Shamaaniveli Roy Rolamon toivottu rumpumeditaatio saadaan jälleen Huiliin, tällä kertaa uuden kuun äärellä. Rumpumeditaatio on erilainen tapa rauhoittaa mieli ja hiljentää häiritsevät ajatukset, ja luoda tilaa uusille oivalluksille. Shamaanirummun matalaan kumisevaan ääneen keskittyminen voi avata oven sisäiseen Itseen. Uudenkuun aika on otollinen hetki meditoida ja nostaa omaa energiaa uudelle tasolle. Se on hetki uusille aluille, pienille tai isoille. Voimme uudistaa, uusiutua ja aloittaa uusia suhteita, projekteja ja asioita.


Alussa keskitymme kehoon tekemällä hyvin hitaita ja rauhallisia qigong liikkeitä, itseä kuunnellen, läsnäolevasti ja oman hengityksen tahtiin. Seuraavaksi laskeudumme matoille tai istumaan (myös tuolia voi käyttää) ja tehdään olo siinä mukavaksi ja lämpöiseksi.


Ohjatun meditaation jälkeen alkaa rummutus. Rummun rytmi, ääni ja resonanssi voi vielä syvälle itsen kerroksiin. Kun rummun ääni hiljenee ja lopulta vaikenee, Roy ohjaa meidät rauhallisesti ja lempeästi meditaatiosta takaisin päivätajuntaan.


Lopuksi on vielä aikaa keskustella kokemuksesta ja nauttia teestä sekä pienestä tarjoilusta.


Olemme läsnä, rauhassa, ilossa ja rakkaudessa, olemme hengessä ja hengissä, olemme nyt hetkessä.


Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietämystä rumpumeditaatiosta. Tärkein mukaan otettava asia on avoin ja vastaanottava mieli. Keskikesän valoa hämärtämään voit ottaa mukaan pienen pyyhkeen tai huivin silmillesi. Salista löytyy myös silmätyynyjä.


Tapahtuma on päihteetön.


Shamaaniveli Roy Rolamo on saattanut ihmisiä meditaatioon jo yli kuusi vuotta. Royn shamanius kumpuaa omasta sydämestä, hengestä ja henkisyydestä yleensä.

”Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme.”


Ilmoittaudu varausjärjestelmän kohdasta Työpajat: www.varaaheti.fi/joogasalihuili tai viestillä. Tapahtuman hinta 40 € / 35 € kk-jäsenet / 2 merkintää sarjakortista + 20 €.


Olet lämpimästi tervetullut!

Sanna & Roy

コメント


bottom of page