top of page
Search
  • Sanna Majander

Kurkataan Huilin syksyyn!

Elokuussa on nautittu vielä kesän viime säteistä, ja joogatunnit on kietoutuneet maaelementin energioihin. Viiden elementin teoriassa maa edustaa pysyvyyttä ja pysähtymistä: maan energia on syvästi hoivaavaa ja lohdullista. Tulisen ja dynaamisen kesän jälkeen joogamatto houkuttaa rauhoittumaan ja luomaan taas rutiineja, jotka vahvistavat omaa hyvinvointia. Huilin somessa on myös kiertänyt #huilihaaste, joka kannustaa heräämään aikaisin aamulla, kun muut vielä nukkuvat, poimimaan syksyn satoa talteen, vahvistamaan liikuntarutiineja ja pohtimaan sinnikkyyttä.

Syyskuussa Huilin lukkari monipuolistuu. Suosituimmat viikkotunnit Yin, Ilmajooga, Pilates ja Restoratiivinen jooga pysyvät pääosin paikoillaan viikkoaikataulussa. Viikkotunneille voi hypätä mukaan milloin vaan, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Viikkotunneilla ja ryhmissä ohjaajina toimivat Sannan lisäksi Maarit, Päivi, Anni ja Sini. Syyskuussa Huilissa starttaa monia ihania ryhmiä, joihin mahtuu vielä mukaan:

Kundaliinijooga, alkaa 3.9. (Sini) Joogan alkeet, 2 PERUUTUSPAIKKAA! alkaa 6.9. (Sanna) Traumainformoitu jooga, alkaa 7.9. (Maarit) Äijäryhmä, alkaa 10.9. (Sanna) Ilmajooga Yang, alkaa 21.9. (Maarit)


Laita viestiä tai varaa paikkasi ryhmään Huilin varausjärjestelmässä. Ensimmäiselle kerralle ilmoittautuminen riittää. Jos et jollain viikolla pääse paikalle, voit mainiosti korvata kerran millä tahansa Huilin viikkotunnilla.

Syyskuussa on tulossa myös pari ihanaa työpajaa: Rumpumeditaatio silkeissä 1.9. ja Shaktitanssi 24.9. Shamaanveli Roy Rolamon rakastettu rumpumeditaatio on tällä hetkellä täynnä mutta jonotuslistaa kannattaa hyödyntää, peruutuksia tulee aina. Laita viestiä jos haluat kokea rumpumeditaation maankamaralla, mattopaikkoja on yllinkyllin. Työpajan hinta on 40 €/ 2 merkintää 10-kortista + 20€ /35 € kk-jäsenet. Sisältää teetarjoilun.

Joogaopettaja Anna Savinaisen Shaktitanssissa 24.9. klo 10-12.30 pureudutaan häpeän teemaan. Annan turvallisessa ohjauksessa avataan, venytetään ja ravistellaan kehoa ja sen energioita, ja rytmillisten harjoitusten kautta avaudutaan intuitiolle mantramusiikin soidessa. Vapauttavan ja parantavan harjoituksen jälkeen laskeudutaan loppurentoutukseen ja lopuksi suljetaaan päivä piirissä mantrameditaatiolla ja nautitaan teetä.


Työpajan hinta on 40€ / 4 merkintää sarjakortista / 35€ jäsenet. Voit maksaa käteisellä, kortilla tai liikunateduilla.

Ota yhteyttä, kysy mitä tahansa. Kaikki toiveet ja palautteet Huilin tarjonnasta otetaan ilolla vastaan. Olet valoisasti tervetullut hyvinvoimaan Huiliin!

Comments


bottom of page